پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار

دانلود پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار بررسی استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار پاورپوینت جامع و کامل استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار کاملترین پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار پکیج پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار

دانلود پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار

دانلود پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار
بررسی استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار
پاورپوینت جامع و کامل استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار
کاملترین پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار
پکیج پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3460 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

 

تعداد اسلاید : 53 صفحه

استراتژی بازار یابی برای مرحله بلوغ و افول بازار بسیاری از مدیران؛ به ویژه مدیران بازاریابی؛ تمام ذهن خود را مشغول رشد شرکت کرده اند. آنها معمولاً بر افزایش سالانه در حجم فروش یا سهم بازار یا هر دو تاکید می کنند. اما بزرگ ترین چالش فراوری بسیاری از مدیران در کشورهای توسعه یافته در سال های آینده؛ پول در آوردن در بازارهایی است که اگر رشد هم بکنند، کُند رشد می کنند . بیش تر بازارهای محصول موجود در ان کشورها در مراحل بلوغ یا افول از چرخه حیات خود می باشند و از آن جا که نرخ های شتابان تغییرات اجتماعی و تکنولوژیکی موجب کوتاه تر شدن چرخه های حیات محصولات می شوند؛ نوآوری های امروز بازارهای در حال رشد را به سرعت به سمت بلوغ و نهایتاً به سوی پیروی و افول سوق می دهند.
شرکت هایی که می توانند از تکان های شدید صنعت جان سالم به در برند با کُند شدن رشد بازار با چالش های جدیدی مواجه می شوند. همین که یک بازار بالغ می شود، حجم کل فروش با ثبات می شود، و خریدارانی که به قصد تعویض خرید می کنند در مقایسه با خریدارانی که برای اولین بار اقدام به خرید یک محصول می کنند، بخش بیش تری از آن حجم فروش را ایجاد می کنند. بنابراین، یک هدف بازاریابی اصلی تمام رقبایی که در بازارهای بالغ فعالیت دارند این است که مشتریان فعلی خود را حفظ کنند تا بتوانند یک مزیت رقابتی مهم را که به تداوم رضایت و وفاداری آن مشتریان کمک می کند، حفظ کنند.
چالشهای استراتژیک بررسی شده سرانجام این که؛ پیشرفت ها و تحولات تکنولوژیکی؛ تغییر ویژگی ها و خصوصیات جمعیت شناختی، سلایق با سبک های زندگی مشتریان؛ و توسعه محصولات جایگزین موجب کاهش تقاضای بیش تر شکل های محصول و نام های تجاری می شوند. همین که یک محصول شروع می کند به پیر شدن و افول؛ مدیران شرکت با این پرسش اساسی مواجه می شوند که آیا آن فعالیت یا محصول را موقتاً کنار بگذارند یا کاملاً متوقف کنند. متاسفانه، شرکت ها گاهی بیش از حد و به قیمت قربانی شدن سودآوری فعلی و به امید کسب سودهای ناچیز در آینده؛ بیش از حد لازم از محصولات در حال افول حمایت می کنند. چالش های موجود در بازارهای در حال افول انتقال از مرحله رشد به طرف مرحله بلوغ معمولاً وقتی آغاز می شود که بازار هنوز در حال رشد است؛ اما نرخ رشد آن به تدریج در حال کاهش است. این کم شدن نرخ رشد بازار یا یک دفعه رخ می دهد یا هم زمان با بروز تغییرات دیگری در بازار و محیط رقابتی روی می دهد. همان طور که قبلاً‌ هم گفتیم؛ چنین تغییراتی معمولاً عبارت اند از وجود ظهور ظرفیت مازاد؛ افزایش دشواری حفظ ویژگی های متمایز کننده محصول، افزایش شدت رقابت و افزایش فشارها روی هزینه ها و سودها. در نتیجه، اعضای ضعیف تر صنعت، حین مرحله تکان شدید، یا ور شکست می شوند یا توسط شرکت های رقیب بزرگ تر خریداری می شوند. تکان شدید:انتقال از مرحله رشد بازار به مرحله بلوغ بازار مشخصات دوره انتقال توانایی یک شرکت در جان سالم به بردن از فرایند انتقال از رشد بازار به بلوغ بازار، تا حد زیادی به این بستگی دارد که آیا آن شرکت می تواند از برخی دام های استراتژیک مشترک اجتناب کند یا نه.
مشخص ترین و مشهورترین دام، ناتوانی شرکت در شناسایی رویدادهایی است که آغاز دوره تکان شدید را علامت و نشان می دهند. بهترین راه برای حداقل کردن اثر کُند شدن رشد بازار؛ پیش بینی دقیق زمان کاهش در فروش ها و حفظ ظرفیت تولید شرکت در سطحی ثابت است. دام های استراتژیک موجود در مسیر انتقال دام استراتژیک دومی که فراوری شرکت ها قرار دارد آن است که یک شرکت در میانه مسیر و فرایند انتقال، بدون در اختیار داشتن یک مزیت استراتژیکی مشخص؛ گرفتار می شود. یک شرکت می تواند حین مرحله رشد باقی بماند و موفق شود؛ حتی اگر محصول آن شرکت برتری و تمایزی بر محصولات مشابه رقبا نداشته باشد یا حتی اگر از حیث کم بودن هزینه های تولید؛ در آن صنعت سر آمد و شماره یک نباشد. اما حین دوره انتقال؛ وضع کاملاً فرق می کند.
دام سومی که وجود دارد ناکامی شرکت در شناسایی و تشخیص اهمیت رو به زوالِ تمایز محصول و اهمیت رو به تزاید قیمت و خدمات همراه آن محصول می باشد. مرحله بلوغ چرخه حیات یک صنعت را اغلب به عنوان مرحله ای با ثبات پیش بینی می کنند که مشخصه های اصلی آن بروز تغییرات محدود در سهم بازار رقبای پیش گام و ثبات قیمت ها است. پیش گامان صنعت به دلیل این که هزینه های هر واحد محصول آنها پایین است و به دلیل این که نیاز کمی به سرمایه گذاری های بیش تر دارند؛ از سودآوری بالا و جریان های نقدینگی ...

 


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت استراتژی بازاریابی برای مرحله بلوغ و افول بازار