پاورپوینت سبزی کاری عمومی :: فایل کاران

فایل کاران

فایل کاران

فایل کاران

فایل کاران

کلمات کلیدی

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

بررسی ارتباط دو مضمون ترکیب و تخریب در آثار دیوید هاکنی.

پاورپوینت قهوه .

پرسشنامه خوش بینی علمی مدرسه (هوی و همکاران

2008).

تبلیغات انبوه و نامحدود در تلگرام

پاورپوینت تحلیل مدرسه Burntwood بریتانیا

پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه

پاورپوینت سبزی کاری عمومی

اکسل لیستوفر آرماتوربندی

ثبت نام آی نوتی iNote registration

کسب درآمد عالی با آی نوتی.

مکمل چاقی مکارنج

کودک آزاری و ...)

(قربانیان تجاوز جنسی

پاورپوینت بررسی حسابداری صنعتی..

دریافت سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings .

پروژه کارورزی روش کار و تدریس مدارس ابتدایی در ایام کرونا .

دریافت سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings

پاورپوینت تحلیل طراحی باغ‌ موزه گیاهان دارویی کرج.

ارزیابی مفاهیم و محتوای فمینیستی در سینمای زنان فیلمساز ایرانی.

پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی .

راهنمای فارسی اینورتر میکرومستر 440 + درایو Micro master 440 .

کاوش های باستان شناسی گورستان تل چگاسفلی بهبهان .

پاورپوینت بررسی مقدمه ای بر داده کاوی و اکتشاف دانش.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق احساس شادکامی و خوشبختی در زندگی .

(آشنائی با طراحی و اجرای نقشه های برق مسکونی)

روشهاى آموزش انفرادى (individual instruction) .

پاورپوینت خانواده درمانی ساختاری مینوچین

دانلود نقشه دوم دیتیل و جزییات اجرایی تاسیسات برق

پاورپوینت سبزی کاری عمومی

حسین ایزدی | شنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۲ ق.ظ


پاورپوینت سبزی کاری عمومی

اهمیت اقتصادی سبزی‌ها نیاز مصرف روزانه انسان 200 گرم سبزی تازه (انواع مختلف سبزی) بنابراین سرانه مصرف سالانه هر نفر 100 کیلوگرم (با احتساب ضایعات ناشی از ریشه، پوست و برگ خارجی) در برخی از کشورها سبزی‌ها غذای اصلی مردم را تشکیل می‌دهند مثل سیب زمینی، کاساوا، سیب زمینی شیرین، لوبیا خشک سطح زیر کشت سبزی‌ها به ترتیب گوجه فرنگی، هندوانه، کلم، پ

دانلود پاورپوینت سبزی کاری عمومی

پاورپوینت سبزی کاری عمومی
سبزی کاری عمومی
General Vegetables
تعریف کامل سبزی
اهمیت اقتصادی سبزی ها
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 575 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

پاورپوینت سبزی کاری عمومی

تعریف کامل سبزی:

به کلیه محصولات باغی و کشاورزی  (غیر از محصولات درختی و غله‌ای) اطلاق می‌گردد که برگ،ساقه، ریشه، جوانه، غده، پیاز، ساقه زیر زمینی، گل، میوه، دانه و یا قارچ آنها به طور کامل و مستقیم و بدون تغییر و تبدیل، قسمت اعظم مواد درونی آن به صورت پخته، خشک، کنسروی، یخ‌زده و یا به صورت فراورده‌های دیگر به مصرف تغذیه انسان برسد..

چغندر قند یک سبزی نیست

دانه‌های روغنی سبزی نیستند

علت: تغییر و تبدیل بخش اعظم آنها در کارخانه‌های صنایع  غذایی

تعریف اولیه سبزی:

گیاهان علفی هستند که قسمت‌های مختلف آن مانند برگ، غنچه، ساقه، ریشه، غده، پیاز، گل، میوه، و دانه به صورت خام، پخته، خشک شده، پودر شده، یخ‌زده و یا کنسرو شده به مصرف تغذیه انسان می‌رسد.

تعریف کاملی نیست زیرا برخی از سبزی ها به صورت خشبی هستند ولی به عنوان سبزی محسوب می‌شوند.

2- مواد فیبری و سلولزی:  این مواد قابل جذب نیستند اما برای فعالیت مکانیکی روده و معده و بهبود عملیات هضم غذا مفیدند. این مواد بخصوص در سبزی‌های برگی زیاد است (حدود 10%)

سبزیها حدود یک سوم نیاز مواد سلولزی انسان را تأمین می­کنند

سلولز و پکتین تشکیل دهنده قسمت اعظم اجسام مکانیکی گیاهی هستند

هویج، کرفس، کلم بروکلی، ریواس، انواع کلم‌ها، فلفل دلمه، نخود و لوبیا سبز از مهمترین سبزیهایی هستند که دارای اجسام مکانیکی زیادی می­باشند.

وجود مواد فیبری برای پر کردن و انجام عملیات مکانیکی معده و روده لازم و ضروری است

دانلود پاورپوینت سبزی کاری عمومی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی